Τρόποι Αποστολής Εντός Ελλάδας

Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας.

Μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας εντός Ελλάδος με τους εξής τρόπους:

Courier (Γενική Ταχυδρομική, Πόρτα Πόρτα)
Εταιρία Μεταφορών

Σε κάθε περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς τα οποία υπολογίζονται με την υποβολή της παραγγελίας σας.

Η παράδοση της παραγγελίας σας στο μέσο μεταφοράς που έχετε επιλέξει γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την «Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό» η παράδοση της παραγγελίας σας στο μέσο μεταφοράς γίνεται σε 2-3 εργάσιμες μέρες από την ολοκλήρωση της κατάθεσης.

Ο χρόνος παράδοσης μιας παραγγελία ισχύει μόνο στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που την απαρτίζουν είναι άμεσα διαθέσιμα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, μέλος του προσωπικού μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το αργότερο μέσα σε 48 ώρες από την λήψη της παραγγελίας.

Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να κάνει τμηματικές αποστολές, ή να συνδυάσει περισσότερες από μία αποστολές προς τον ίδιο παραλήπτη. Σε περιπτώσεις που μία παραγγελία απαρτίζεται από διάφορα προϊόντα, τα οποία προέρχονται από διαφορετικούς προμηθευτές, η εταιρία μας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε η παραγγελία να παραδοθεί σε όσο το δυνατόν λιγότερες αποστολές. Σε κάθε τέτοια περίπτωση ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμηκυνθεί.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης κατοικεί σε δυσπρόσιτη περιοχή ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας.

Έξοδα Αποστολής με Courier (Γενική Ταχυδρομική, Πόρτα Πόρτα)

Τα έξοδα αποστολής για δέματα έως 5 κιλά ανέρχονται στα €6. Για κάθε κιλό επιπλέον των 5, υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση € 1,5 ανά κιλό.

Για κάθε παραγγελία, ενημερώνεστε για το κόστος αποστολής, πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας.

Για παραγγελίες οι οποίες περιλαμβάνουν ογκώδη προϊόντα τα οποία απαιτούν ειδική διαχείριση, το κατάστημα μας θα σας ενημερώσει για το κόστος αποστολής, πριν την παράδοση του δέματος στην εταιρία κούριερ.

Έξοδα Αποστολής με Εταιρία Μεταφορών

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλη την Ελλάδα με παραλαβή των δεμάτων από την έδρα της εταιρίας, η οποία εξυπηρετεί την περιοχή σας. Η χρέωση για μεταφορά του δέματος έως Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ανέρχεται στα € 5 για κάθε δέμα.

Για προορισμούς εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον τελικό προορισμό.

Δεδομένου ότι δεν μπορούμε πάντα να προβλέψουμε τον αριθμό δεμάτων της παραγγελίας σας, το συνολικό της βάρος και τον τελικό προορισμό και συνεπώς την σχετική χρέωση, εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον καθορισμό του συνολικού κόστους.

Τρόποι Αποστολής Εκτός Ελλάδος

Παραγγελίες εκτός Ελλάδος μόνο κατόπιν συνεννόησης.